Coaching

Individuele begeleiding


Wil jij persoonlijke begeleiding bij het ontdekken van jouw mogelijkheden en het verwezenlijken van jouw doelen? En wil jij graag één op één werken aan jouw (persoonlijke) “problemen”, knelpunten of verbeterpunten? Dan is een individueel coachingstraject misschien wel iets voor jou.


Een coachingstraject bestaat uit een intakegesprek en twee of meerdere (vervolg)sessies. Het intakegesprek is jouw eerste kans om te vertellen wat jou er toe heeft gezet om je aan te melden voor een coachingstraject. We brengen samen jouw persoonlijke situatie in kaart, met de bijbehorende “problemen”, knelpunten en/of verbeterpunten om uiteindelijk zo goed mogelijk te kunnen bepalen met welk doel wij het coachingstraject zullen ingaan. Daarnaast gebruiken we dit moment om elkaar te leren kennen, zodat we beter weten wat we aan elkaar kunnen hebben. We zullen namelijk allebei het vertrouwen moeten hebben in een succesvolle samenwerking. Aan de hand van het intakegesprek zal in overleg met jou bekeken worden wat de mogelijkheden zijn voor de resterende sessies. Deze mogelijkheden zullen vastgelegd worden op papier in de vorm van een “contract”. In dat contract zullen de afspraken worden vermeld die wij samen zijn overeengekomen.

Een intakegesprek kan al erg waardevol zijn. Het is dus de moeite waard om over de lage drempel te stappen voor een intakegesprek. Je bepaalt vervolgens zelf of je doorgaat of niet. Praten over de dingen die je bezighouden met een professional kunnen jou al de inzichten bieden die je nodig hebt om zelf verder te gaan.

Een intakegesprek duurt 60 tot 75 minuten en een coachingssessie gemiddeld 50 minuten. De hoeveelheid coachingssessies die nodig zijn om de vooraf vastgestelde doelen van het traject te verwezenlijken zijn afhankelijk van de vraag en de bijbehorende situatie. We stemmen het coachingstraject af op dat wat voor jouw persoonlijke vraag bevorderlijk is. Gemiddeld gezien worden sessies ongeveer één keer per drie weken gepland, maar indien nodig/gewenst kan er van deze standaard afgeweken worden. Op die manier krijg je dus een coachingstraject op maat.

Voor alleen een intakegesprek betaal je 75 euro. Wil je vervolgens graag verder met het coachingstraject dan krijg je daar met terugwerkende kracht 40 euro korting op. Een coachingstraject bestaat altijd minimaal uit een intakegesprek en twee coachingssessies. Voor de eerste twee sessies betaal je 150 euro. De prijs voor het vervolgtraject is afhankelijk van de intensiteit van de toekomstige sessies. Hoe langer de samenwerking, hoe voordeliger de sessies worden. Jouw Psychologisch Voordeel maakt aandacht voor het psychologische aspect het liefst zo toegankelijk mogelijk voor iedereen. De kosten mogen daarbij zo min mogelijk invloed hebben op je keuze om het wel of niet te doen.  Voel je vrij om hiernaar te informeren middels het contactformulier.