Over JPV

Ontdek de kracht van sport in combinatie met psychologie. De kracht van mentale vaardigheden bij het verbeteren van jouw prestaties en jouw (mentale)gezondheid in de sport en op de werkvloer. Ervaar de voordelen en verbeter je kwaliteit van leven. Besteed aandacht aan dat wat voor jou belangrijk is en verwezenlijk jouw (droom)doelen. “Topsport is geen trucje, topsport is een leefstijl. Net zoals een leefstijl soms topsport kan zijn”. Jouw Psychologisch Voordeel heeft aandacht voor jouw mogelijkheden binnen de psychologie, om zo meer uit jezelf, je team of organisatie te kunnen halen. Het psychologische aspect is een belangrijk onderdeel van een groter geheel en verdient de juiste aandacht. Ontdek wat Jouw Psychologisch Voordeel voor jou als (top)sporter, coach of professional (op een ander gebied), kan betekenen.

Tegenwoordig is het steeds meer vanzelfsprekend dat je ook aandacht hebt voor je mentale vaardigheden. Topsporters vertellen geregeld in een interview dat zij samenwerken met een sportpsycholoog en dat zij mede dankzij gerichte mentale training hun prestaties hebben verbeterd. Ook buiten de topsportwereld op de werkvloer en bij de dagelijkse bezigheden krijgt het psychologische aspect steeds meer aandacht. Naast de drive om te presteren en alles uit onze carrière te halen, vinden we onze (mentale)gezondheid (gelukkig) ook steeds belangrijker. Steeds vaker ervaren wij de positieve invloed van mentale vaardigheden, zoals doelen stellen, zelfspraak, visualisatie en ontspanning, op bijvoorbeeld onze motivatie en zelfvertrouwen of zelfs de totale kwaliteit van leven. Jouw Psychologisch Voordeel wil een positieve bijdrage leveren om ontwikkeling in jouw mentale vaardigheden en mentale gezondheid (nog) toegankelijker te maken. Als jij bereid bent om in jezelf te investeren dan is Jouw Psychologisch Voordeel bereid om in jou te investeren.

Wil jij weten hoe jij de psychologie in jouw voordeel kunt gebruiken? Op deze website kun je zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Voel je vrij en laat je meeslepen door de kracht van sport in combinatie met psychologie en neem gerust contact op, zodat wij samen kunnen kijken wat jouw mogelijkheden zijn.