Over mij

Over mij 1

Enthousiasme, trots en passie! Net dat ene stapje extra. Vertrouwen, toewijding en betrokkenheid vind ik erg belangrijk wanneer ik met iemand samenwerk in een coachingstraject, training of in mijn rol als adviseur. Ook ga ik bij voorkeur graag praktisch en doelgericht te werk, terwijl ik jou help bij het verwezenlijken van jouw persoonlijke doelen. Mijn naam is Jitze Jouwsma en ik heb het geluk dat ik een aantal van mijn persoonlijke doelen kan verwezenlijken, door jou te helpen in het proces om jouw doelen te verwezenlijken. (J)it’s the dream!

Energie opwekken en effectief gebruiken zijn belangrijke factoren voor mij in het dagelijkse leven. Mijn omgeving speelt daar een belangrijke rol in. Zij geven mij energie en zelfvertrouwen om door te gaan met waar ik mee bezig ben en kunnen mij helpen met dingen waar ik minder in thuis ben. Het is fijn om te weten dat je dingen zelf kan, maar het is nog fijner om te weten dat je niet alles alleen hoeft te doen. De juiste samenwerking maakt je sterker, daarom ga ik ook graag een samenwerking met jou aan. Zodat ik met mijn kennis en vaardigheden jou kan helpen bij het ontdekken van jouw mogelijkheden en het verwezenlijken van jouw doelen. Ik houd er rekening mee dat geen vraag of doel hetzelfde hoeft te zijn. Uit ervaring weet ik dat bepaalde vragen en doelen van verschillende mensen in eerste instantie veel op elkaar kunnen lijken, maar uiteindelijk wel degelijk van elkaar kunnen verschillen.

Als Toegepast (sport) Psycholoog beschik ik over een brede psychologische kennis en vaardigheden. Met in het bijzonder de ‘motivatie’​, ‘sport’​ & ‘prestatie’​ psychologie. Die expertise gebruik ik graag om jou te helpen bij het verbeteren van jouw mentale vaardigheden, maar ook die van jouw team of organisatie. Met Jouw Psychologisch Voordeel pas ik de psychologie toe, zodat jij jouw ‘voordeel’ ermee kunt doen. Op korte, maar vooral op de lange termijn.